Passie

 Over mij

Mijn naam is Amy Mulder, 29 jaar oud en woon samen met Robbert en onze dochter Isa in Zwijndrecht. 

Ik ben geboren en getogen in Rotterdam Noord en ik ben hier nog vaak te vinden.

 

De liefde voor het vak is bij mij met de paplepel ingegoten. Al van kleins af aan heb ik namelijk bij mij moeder in de keuken mee kunnen kijken en proeven. Vanaf toen heeft koken altijd mijn interesse gehad. Nadat ik mijn studie Voedingsmiddelenleer had afgerond, heb ik mijn ondernemersschoenen aangetrokken en ben ik begonnen met mijn allergrootste passie, namelijk nieuwe gerechten bedenken, creëren en het zo heerlijk mogelijk uitserveren. Daar word ik gelukkig van! Vanaf 2016 was ‘K ook voor jou een feit en ben ik begonnen met het maken en bezorgen van heerlijke gerechten. Inmiddels verzorgt ‘K ook voor jou partijen tot wel 1200 personen! De partijen kunnen variëren in aantallen en zijn veel verschillende gelegenheden. Mijn uitdaging haal ik uit het inspelen op de specifieke wensen van de klant, want iedereen verdient een smakelijke verassing! Ik nodig u uit om mijn website te bekijken en een goed beeld te krijgen van de opties die er zijn.  ‘K ook voor jou werkt niet met een vast menu, de mogelijkheden zijn eindeloos! 

 

Op mijn review pagina kunt u mijn referenties teruglezen. Bent u ook een tevreden klant? Laat het dan hier weten! 

 

Smakelijke groetjes,

'K ook voor jou

Amy